Slavens automehāniķis ir atklājis noslēpumu, pateicoties kuram jūs ietaupīsiet benzīnu un dīzeļdegvielu

Pēc automehāniķa domām, ja esat noguris no nemitīga naudas tērēšanas par nepārtrauktu degvielas trūkumu, pievērsiet uzmanību trim galvenajiem punktiem.

Populārais automehāniķis Skots Kilmers ir atklājis, kā automašīnu īpašnieki var ietaupīt naudu par benzīnu vai dīzeļdegvielu. Kā izrādās, palīdzēs trīs vienkārši padomi.

Kā ietaupīt benzīnu vai dīzeļdegvielu

Neaizmirstiet iztīrīt gaisa masas plūsmas sensoru. Pēc eksperta teiktā, izņemiet sensoru no automašīnas un izmantojiet speciālu tīrīšanas līdzekli, kas noņems visus netīrumus. Pēc tam ļaujiet tam nožūt un tikai tad ievietojiet ierīci atpakaļ vietā.

“Varat ļaut tam stundu žāvēties svaigā gaisā vai, ja steidzaties, izžāvējiet ar fēnu. Jebkurā gadījumā ievietojiet to atpakaļ. Šis mazais tīrīšanas līdzeklis var uzlabot automašīnas tukšgaitas režīmu, veiktspēju un pat benzīna patēriņu,” skaidroja mehāniķis.

Lasi vēl: Pat nedomājiet to izliet ārā: ūdens, novārot šos 5 produktus, ir neaizstājams saimniecībā

Nežēlojiet naudu dzinēja degvielas sistēmas tīrīšanas līdzeklim. Laika gaitā visas automašīnas sāk tērēt vairāk benzīna vai degvielas. Un tas ir normāli, norādīja mehāniķis. Taču, ja jūs lietojat tīrīšanas līdzekli, tā ir mazāka problēma.

Apsveriet transportlīdzekļa svara un degvielas patēriņa attiecību. Šis padoms būs nepieciešams tiem, kas tikko plāno iegādāties automašīnu. Izvēlieties automašīnu, kurā tās svars un vidējā jauda būs vienādi. Gadās, ka vieglai automašīnai tiek iegādāts pārāk jaudīgs motors vai otrādi. Un tas, norāda mehāniķis, noved pie tā, ka jūs iztērējat vairāk par benzīnu vai dīzeļdegvielu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment